265. Reijmerstok

Comments ( 3 )

 • Timmermans

  Een route, hoofdzakelijk door open veld en over het plateau van Margraten. Bij veel wind of juist ook veel zon zal dat een rol spelen bij de beleving van de route. Van de 5 café’s of restaurants was er in februari maar 1 open; de anderen hadden vakantie, een vrije dag of gingen pas na 16.00 uur open. Positief is dat er redelijk veel rustbankjes zijn.
  Vooral het laatste stuk van de route, vanaf Mheer, is doorbijten over lange en saaie landwegen. Het stuk tussen 6 en 7 hebben we dan ook maar overgeslagen.

 • Ger

  Mooie tocht en door de corona maar een cafeetje open in Mheer bij Quanten, daar kon men binnen iets bestellen en dat moest men buiten nuttigen.
  Op een punt heb ik me verlopen, het is maar hoe je het leest. Is men bij het herinneringskruis bij de galg van Margraten moest men volgens het papier L (blauw/geel) lopen. Dan staat er (als men hier 150 meter naar R loopt dan komt men bij de galg van Mheer) Hier liep ik rechts en dat is richting Margraten, ik keek achterom en zag het kunstwerk van de galg van Mheer achter me staan. Ik weer terug. Zou daar niet beter kunnen staan (Als men bij het kruisbeeld RD loopt komt men na 150 meter bij de galg van Mheer), dit is veel duidelijker omschreven.

 • Bert Wassenberg

  Weinig publiek op de route, voornamelijk op het plateau gelopen, niks spectaculairs, veel langgerekte veldwegen.

Leave a Comment