Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    Hedenmiddag deze wandeling proberen te lopen, maar dat is op dit moment vrijwel onmogelijk. Vanaf vertrekpunt in Witten moet je Hoeve de Bek, maar door de hevige regenval is het bruggetje bijna volledig verdwenen door het water. Omlopen dus, in dit geval via Restaurant Gulpenerland en dan helemaal omhoog via graspaden tot bovenaan de Gulperberg. Eenmaal aangekomen in centrum Gulpen moet je richting Cartils, maar het Burggravervoetpad is bij de samenkomt van Gulp en Geul verdwenen, afgezet met verbodsborden en absoluut niet te voet te belopen. Omlopen dus via een paadje vanaf de Rijksweg achterom het voetbalveld, maar ook daar kwam het water net niet de laarzen binnengelopen, dus met gewone wandelschoen niet doen! Aansluitend was het omhoog richting spoorlijn en met een lekkere hoosbui bovenover de berg en omlaag naar de buurtschap Piepert. Het laatste stuk door de weilanden terug naar Cartils ook weer een groot waterballet. Kortom. sla deze wandeling voorlopig even over en zeker na hevige en langdurige regenval, want het is nu echt niet te doen. Uiteindelijk met omlopen 9,8 km afgelegd.

Leave a Comment