267. Eben-Emael

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Een leuke wandeling die beloond met mooie vergezichten over het Maasdal en dan rustige wegen achter en over Montagne Saint Pierre, klink erg ver weg maar ligt een paar minuutjes rijden onder de rook van Mestreech ( veer zegke Sint Pietersberreg )

  • Stefan en Ank

    Vandaag hebben we deze heerlijke tocht gelopen. We waren van plan om wandeling 153 en deze te combineren dus we startten vanaf punt 4, waar ook een kleine parking is. Sommige trappen (bielzen) zijn met vochtig weer erg glad dus kijk uit op die punten. Maar wij hebben genoten van de vergezichten (ja daar moet je dus even voor klimmen) en van de goed toegankelijke grotten. Wij hadden een zaklamp mee, praatten zachtjes en liepen rustig aan en werden beloond met het zien van de schattige vleermuisjes die er sliepen.

Leave a Comment