Comments ( 4 )

 • John

  Vandaag 23/12/19 was deze mooie wandeling aan de beurt, De picknick bank (voor punt 4) kwam als geroepen, even rust. Het klauterstuk moet nog komen (wist ik nog van de vorige keer 01/2019). Bij punt 5 langs de bosrand wordt het dan ook zover, echt klauteren, veel omgewaaide bomen, er onder door en er boven langs, Eens iets anders dan rustig wandelen.Voldaan en moe weer aangekomen in Catsop.
  John

 • Henk

  In het begin dachten we dat het een mooie wandeling is als je van auto’s, vliegtuigen en treinen houdt. Maar gelukkig werd het een natuurwandeling, erg mooie stukken met wat klim- en klauterwerk. De natuur mag hier overal zelf zijn gang gaan.Veel omgevallen bomen en prachtige velden met bosanemonen en ze stonden nu in bloei. Prachtig.

 • Ed

  Gelopen 2 augustus 2021. Super wandeling. Echter bij punt 4 “smalle pad langs veldweg bedrijf Roquet enz” opgepast wel heel smal en brandnetels, Indruk alsof weinig gebruikt.

 • Bianca

  Eerste stuk (je) vlieg en autoverkeer, maar daarna wat een heerlijke wandeling! Kleine paadjes, mooie uitzichten en omgeving. Ik was verrast. Wel met lange broek lopen ivm soms brandnetels. Veel wandelplezier!

Leave a Comment