Comments ( 3 )

 • Paul T.

  4 mei: op de achtergrond dreigende regenbuien. Voor ons: een schitterende route, doorspekt van holle wegen. Het fijne daaraan is dat ze niet economisch rendabel zijn en dus een redelijk onaangetast stukje micro natuur laten zien. Dassenholen landschap. Nooit geweten dat zo dichtbij zoveel moois te zien was.

 • Robert Blom

  Vanmiddag ter afwisseling van het werk deze kortere, maar erg leuke wandeling gelopen. Heel veel mooie holle wegen afgewisseld met open stukken met vergezichten en daarbij heerlijk zonnig weer. Kortom lekker doorgestapt en klein anderhalf heerlijk genoten van de mooie natuur onderweg.

 • Daan

  Geweldig mooie en afwisselende route.
  Ongerepte natuur langs akkers, bosranden en door holle wegen.
  De route met de gpx gelopen.
  Raad deze route iedereen aan.

Leave a Comment