Comment ( 1 )

  • Peter & Reinhilde

    27/10/2019
    Mooie wandeling met veel afwisseling. Je start aan de Kerk van Elsoo om via de kanaaldijk in een park terecht te komen. Langs een kabbelend beekje volg je het wandelpad door het park dat overgaat in een bos. Als we het bos verlaten wandelen we door enkele kleine dorpjes en veldwegen. Hier heb je prachtige vergezichten over de streek! Een stuk wandelen langs een grote baan stoorde ons niet omdat we dan zicht hadden op de bedrijvigheid van het vliegveld van Beek. Via het Bunderbos komen we terug in het park van het kasteel met als eindbestemming de mooie oude dorpskern. Onderweg staan er her en der infoborden en gedichten bij de kapelletjes. De beschrijving is goed gedetailleerd, geeft veel info en klopt volledig. Bedankt voor deze tocht !

Leave a Comment