284. Maastricht

Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Een leuk “oudje”van wandelgids, start door het in 1920 geannexeerd dorp Heugem, wat leuk dat er toch iets dorps te vinden is, kijk zelf maar . Dan langs vele gedenkwaardige plekken in het oude centrum van Maastricht.En Natuurlijk het provinciehuis oftewel in Limburg genaamd “Gouvernement” leuke korte informatieve wandeling.

 • Henk en Annemiek Pongers

  Hallo allemaal,
  Maandag 4 januari 2021 hebben wij deze wandeling gemaakt.
  Wij hebben de auto neergezet bij de Intratuin in Heugem(ideaal).
  Wat een mooie-en vooral zeer verrassende wandeling!
  We komen al jaren in het zuiden en elke keer is het weer een verrassing,wat je plotseling tegen komt tijdens een wandeltocht.
  Maar goed,ipv.de Wilhelminaburg te nemen,zijn we doorgelopen en over de Noorderburg de Maas overgestoken.
  De oude stadswallen,het gerenoveerde Sfinxterrein, Muziekfabriek, de oude haven, onze ogen uitgekeken.
  Jos,bedankt voor deze wandeling.

 • Robert Blom

  Dit qua weer wisselvallig en onvoorspelbaar weekend afgesloten met deze vlakke wandeling vanuit Heugem naar Mestreech en op 10 druppels na was het heerlijk wandelen met zelfs een stralend zonnetje zo nu en dan. Erg leuke wandeling met heel veel bezienswaardigheden. Heen en terug langs de Maas is ook geen straf, want er is voldoende te zien. Stadspark, stadwal, jekerkwartier stuk voor stuk mooie plekjes om weer eens langs te lopen met een prima beschreven route en veel extra uitleg. Het slotstuk door de Beemden nog leuk ter afsluiting.

 • John Props

  We hebben de wandeling gelopen en deze was erg mooi en gezellig.

Leave a Comment