Comments ( 6 )

 • Huub Beckers

  Zoals al in de aanhef meegegeven een complete kapelletjes tocht. Alleen wilde het koortje in de Steenboskapel vandaag niet voor mij zingen,zeker vanwege “Vastelaovend”. Een leuke ontspannen route met 2 hellingen en mooi vergezicht over de Voerstreek.

 • harry

  als je in september en oktober wandelt heb je kans dat mooie uitzichten niet te zien zijn door de “prachtige” maisvelden. maar dat geldt niet alleen voor deze wandeling….

 • Robert Blom

  Leuke zondag wandeling met zijn twee vanuit het dorpje Mesch door de Voerstreek die niet al te lastig is en zoals in voorwoord reeds beschreven een iets pittigere helling. Exact halverwege een tussenstop bij Café De Wandelaar voor een koffie en (verse) vlaai to go (aanrader!) en aansluitend klimmen om als traktatie een geweldig uitzicht voorgeschoteld te krijgen. Na terugkomst nog iets to go gehaald bij De Laethof waar je ook de auto kunt parkeren. Route prima beschreven.

 • Rinus en Angelique

  Wij vonden de wandeling prachtig! Maar we hadden dan ook stralend weer. Maar het is echt een pareltje met prachtige vergezichten. Ik zou ‘m niet lopen als er een straffe wind of hete, felle zon staat; je loopt vaak op open vlaktes namelijk.

 • M Lennartz

  Prachtige 5* wandeling, vakantiegevoel in eigen omgeving!

 • Ron Schellings

  Mooie, afwisselende wandeling. Let op: bij de Meulenberg, ter hoogte van Schophemerheide wordt riolering aangelegd. Daar kun je niet door (21/5/24). Mijn doorgang werd nog getolereerd. Er is volgens mij geen manier dit punt te vermijden. Geen idee hoe lang de werkzaamheden duren.

Leave a Comment