Comments ( 4 )

 • Rob Janssen

  Een heerlijke wandeling, doordat het erg nat is geweest de laatste dagen was het op sommige stukken toch wel behoorlijk glijden. Degelijke wandelschoenen zijn geen overbodige luxe.
  LET OP bij de laatste regel van punt 4 staat “aan de asfaltweg bij wkp 73 gaat u R (86)” dat moet zijn Links.
  Ik wil deze wandeling graag nog een keer lopen zeker als het wat droger is

 • Ria en Tjen

  Mooie wandeling! Het deel in het bos is best ‘avontuurlijk’, deels door de modder, deels door het voor mij toch wel stevig klauterwerk. Geen wandeling die je zonder wandelschoenen kan maken! Het tweede deel biedt prachtige panorama’s!

 • Carin

  Heerlijk gelopen op een warme zomer namiddag. Mooie wandeling, goed te lopen.

 • Mark

  Een geweldige wandeling met fantastische uitzichten, waarvoor je moet werken met een paar meter stijgen. In de warmere maanden zijn er twee mogelijkheden om ijs te eten: Bij de Gelato Farm (punt 3) en bij een automaat (punt 5, contant en pinnen). Sommige paden waren vandaag een beetje modderig na de natte winter, maar zeker niet “avontuurlijk” zoals in het commentaar uit 2021.

Leave a Comment