Comments ( 4 )

 • Maria Joosten

  Het was inderdaad een schitterende wandeling. Een tegenvaller was dat het Koffiestulpke halverwege de route gesloten was. Daar hadden we geen rekening mee gehouden.

 • Robert Blom

  Laatste tijd regelmatig vanuit en rondom Slenaken gewandeld, maar deze wandeling bracht toch weer enkele geheel nieuwe paadjes of in tegenovergestelde richting van andere wandelingen. In Slenaken waren werkzaamheden en zodoende gestart in Beutenaken. Heerlijke temperatuur, schitterende uitzichten vanuit Schilberg en relatief rustig. Route prima beschreven.

 • juuke

  Zeer mooie wandeling, vnl. in bos. Het Koffiestulpke was erg gezellig, een grote achtertuin tussen de bomen. Veel horeca bij begin/eindpunt.

  Alleen de start van de route even niet helemaal duidelijk voor ons. Wij hadden de auto geparkeerd op de grote parkeerplaats Uitspanning Samen. We moesten vanaf de PP naar links, maar omdat wij ervan uitgingen (zonder eerst goed verder te lezen:( ) dat we als startpunt naar de Zevende Heerlijkheid moesten, begonnen we te twijfelen en zijn we op gegeven moment de Zevende Heerlijkheid gaan zoeken. Vandaar begonnen met punt 1.

  Maar als je via de grote PP gaat, kom je helemaal niet bij de Zevende Heerlijkheid. Dan sla je het eerste stukje van de route over.

 • L&L

  Heerlijke bosrijke wandeling met veel water onderweg: neem dus de hond mee!
  We hebben ons ergens verlopen, en kwamen op het eind van punt 4 wel bij de hoofdweg uit, maar dit ter hoogte van de Kloostermuur; ca 500mtr te ver naar R, dus. We zijn hier maar L-af gelopen naar de Helenahoeve en langs de hoofdweg weer richting P. Binnenkort gaan we deze nog eens lopen, en letten dan wat beter op bij het einde van punt 4, want we willen toch echt weten waar we de mist in gegaan zijn!
  Maar….de wandeling blijft echt de moeite waard!!

Leave a Comment