293. Neufchateau

Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Bevrijdingsdag en dan starten bij een oorlogsfort, je loopt door het land van Herve en door Val Dieu ( Gods Dal ) wat kan er dan nog over deze schitterende route gezegd worden.Natuurlijk zitten er dalers en klimmers in en natuurlijk ben je veel tijd kwijt met het alleen al genieten van deze panoramisch mooie route
  Let op bij de verharde wegen, sommige krijgen hun rijbewijs bij de waspoeder.

 • Alards

  Vandaag deze pittige wandeling gelopen in het land van Herve. Het is een schitterende route met vele panorama’s. Wat Huub al zegt, het is goed opletten op de asfaltwegen, de Belgen rijden je bijna van de sokken! Wij hebben genoten van het begin tot het eind.

 • Arjan

  Hele leuke route. Mooie vergezichten en leuke klimmetjes en afdalingen zonder dat het ergens echt lastig wordt. Helaas bar slecht weer dus van we gaan deze route in het voorjaar nogmaals doen. Voordeel van slechte weer is wel dat het rustig is.

 • Mark

  Een geweldige wandeling met prachtige uitzichten, voor het grootste deel erg rustig. Alleen bij de abdij van Val Dieu was het wat drukker. De eerste helft is meestal vlak of bergaf, maar in de tweede helft, vooral na de abdij, zijn er een paar hoogtemeters. Vandaag, op een herfstdag, waren de paden erg modderig, vooral in de eerste helft, met veel plassen – goede schoenen zijn handig.

Leave a Comment