Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een heerlijke rustige wandeling. Ok. je komt onder en langs een autoweg, maar waar is dit niet als je ergens naar toe wilt in West Europa. Maar daarna hoor je je eigen voetstappen weer en dat is juist zo leuk aan deze veldwegen, bospaadjes klimmetjes en mooie vergezichten.
  “Meerssen here we come”

 • Ank en Wim Amersfoort

  Inderdaad een heerlijke,mooie tocht ( en mooi weer) afwisselend glooiende akkers pittige klimmetjes leuke bos partijen prachtige uitzichten
  Interessant Chateau Ermitage
  Ondanks de glibberige gedeelten een wandeling meer dan de moeite waard

 • Robert Blom

  Vanmorgen al vroeg op pad voor deze mooie wandeling. Vanaf het station Meerssen gestart langs de spoorlijn, door natuurgebied Meerssenerbroek naar Houthem. Klimmen door het Kloosterbos, over veldwegen naar Raar en Waterval. Fikse beklimming van de Wijngaardsberg en via de Raarberg terug naar station waar de trein net binnenliep. Genoten van de omgeving, het mooie weer en de stilte onderweg.

Leave a Comment