Comments ( 2 )

 • Ruud van Lent

  Goedemiddag,
  Ik heb deze route gisteren gerend, mooie route en nieuwe plekjes ontdekt. Mijn dank hiervoor!
  Ik had niet goed gelezen (enkel de GPX in m’n renhorloge gezet) en was niet op de hoogte van de ‘Omleiding Naanhof’. Ik ben bij de Naanhof niet naar links maar naar rechts gegaan en onder het viaduct door, langs het water, mijn weg vervolgd. Dit ging probleemloos. Beetje avontuur onderweg 🙂

  groeten,
  Ruud

 • Robert Blom

  Rond het middaguur, na de korte 302. wandeling en cappuccino met vlaai to go op pad voor deze mooie wandeling. Volop zon vanaf vertrek en bij het doorkruisen van Thull, Vaesrade, Schurenberg en Terschuren. Bij de Naanhof even opletten als je op zondag gaat wandelen, want dan is de parkeerplaats waar je overheen moet gesloten. Aangekomen bij Kasteel Hoensbroek (momenteel gesloten) op advies van de schrijver een extra rondje rondom de Droomvijver gemaakt. Onderweg nog een tussenstop bij De Naamse Steen voor een huisgemaakte limonade en dan langzaamaan terug langs de Geleenbeek en Mulderplas naar vertrek. Bij terugkomst nog een broodje Braadworst en een flesje Juup genuttigd, heerlijk aan de oevers van de visvijver. Absolute een top zaterdag gehad met deze wandeling en genoten van al het moois onderweg en schitterende weer. Route prima beschreven.

Leave a Comment