300. Herzogenrath

Comments ( 7 )

 • cees

  Deze mooie wandeling gelopen tijdens een zwoele zomeravond door het prachtige natuurgebied langs de meertjes. De route klopt nog steeds. Enige is punt 6, daar staat nu bij de brug 1 rood/wit paaltje met klaphekje ipv van 2 rood/witte paaltjes.

 • Jacqueline Scholing

  Route op 25-01-2022 gelopen. Het viaduct bij de dierentuin is nog steeds afgesloten.

 • Astrid

  Ik zou zeggen een leuke familie wandeling. Makkelijk af te korten en voor de kinderen onderweg van alles te beleven. O.a een dierentuin/ kinderboerderij (Gratis entree. Mocht je hier de wandeling starten en je auto hier parkeren, dan betaal je 3 euro parkeergeld) . Mooie speeltuin bij de dierrentuin en onderweg nog op een paar plaatsen speeltoestellen. Genoeg zitbanken langs goed begaanbare paden. Een overdekte picknickplek maakt de route compleet!

 • L&L

  Deze leuke(bos) wandeling nu voor de 3de keer gelopen, en hij verveeld nooit. We hebben hem deze keer wel afgekort tot 6.3km (Duffesheiderweg naar links).
  Lekker nog wat gegeten na afloop bij een Gyros tentje…yummie!
  Groetjes en bedankjes weer, Jos.

 • Yolanda van Hensbergen

  Leuke wandeling maar beter niet doen op een zeer warme dag. Het stilstaande water in de vijvers en poelen, de niet opgeruimde hondenpoep en last but not least kom je nog langs een rioolzuiveringsinstallatie hetgeen dan allemaal een onaangename lucht met zich meebrengt…
  De wandeling is i.d.d. vrij vlak maar ikzelf had een beetje moeite om de greppel (punt 4) over te steken. Deze is nogal diep met een steile wand.
  op een koele dag een prima rondje.

 • Mark

  Mooi, plat rond, redelijk rustig, behalve in het dierenpark. Veel bomen, ook bij warme temperaturen goed te doen.

  Deel 6: Vandaag was het pad uit de dierentuin weer toegankelijk en niet meer afgesloten.

 • Peter

  Het bewuste pad is nog steeds en voor onbepaalde tijd afgesloten vanwege “beverwerkzaamheden”!
  Gelopen 31-08-2023.

Leave a Comment