Comments ( 3 )

 • Erwin Geelen

  In het verleden wandelde ik al deze tocht, maar vandaag koos ik voor de langste afstand. Ik heb het mij geen seconde beklaagd! 17,4 kilometers puur natuur, waarbij ik en mijn twee Duitse herders volop van konden genieten.

  De rust en de natuur straalden zo goed op ons af dat mijn honden in de namiddag vroeg in de namiddag hun ogen even sloten. Op zo’n moment weet je dat het leven goed is!

  Bedankt Jos voor deze aangename wandeling.

 • Mark

  Een behoorlijk gevarieerde lus met verschillende ondergronden (bos, gras, zand, wat asfalt). Er zijn verschillende pittige klimmetjes, maar die zijn vrij kort. Verder gaat het ook steeds weer omhoog en omlaag. Er zijn veel bomen, maar ook steeds weer open stukken.
  Gezien de lengte is de beschrijving erg kort, maar het is toch makkelijk om je weg te vinden. Er staan bordjes voor en achter elk kruispunt.
  Gisteren telde ik niet drie maar zes zitbanken. Allemaal in het noordelijke deel.
  Helaas is de lus tot eind 2023 alleen mogelijk in twee aparte rondes vanwege de bouw van een nieuwe fietsbrug. Op dit moment kun je de N75 niet oversteken.

 • Sjef Schmit

  Vandaag weer eens een lange wandeling kunnen lopen. Ik heb deze al ’n keer gelopen in sept. 2016, maar er is sindsdien toch veel aangepast. De beschrijving met kaart en gpx bestand aangepast en we kunnen weer. Een prachtige afwisselende wandeling die best pittig is qua afstand maar ook het klimmen en dalen. Even wat herrie van de autoweg, maar dan is het overal heerlijk stil op de leuke bospaadjes. De nieuwe fietsbrug is nagenoeg klaar en in de wandeling opgenomen evenals de vele zitbanken. Het is/was weer genieten tijdens deze wandeling.

Leave a Comment