311. Berg en Terblijt

Comments ( 3 )

  • Wim en Jeannette

    Prachtige wandeling. Alleen bij nummer 4 ging het fout bij de Molenweg. Goed opletten daar. Straatbordje is gemakkelijk te missen.

  • Astrid

    Een goed te lopen wandeling. Het is leuk zitten op het terras bij café ’t Plateau, in de buurtschap Gasthuis.

  • Robert Blom

    Hedenmiddag, ter afwisseling van een dagje thuiswerken, auto geparkeerd op de parkeerplaats bij ’t Vöske en op pad. In het begin af en op door de weilanden en dan richting de groeve ’t Rooth. Vervolgens via veelal modderige paden naar Bemelen en via nog veel meer blubber en modder door het bos weer omhoog richting Berg en Terblijt. Na een kleine anderhalf uur weer terug bij de auto om weer huiswaarts te gaan en verder te werken. Leuke ontspannen afwisselende wandeling.

Leave a Comment