Comments ( 5 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Deze route al eens gelopen op 25-03-2014 , vandaag toch maar weer eens gelopen. Het was geen zonde echt. Ze noemen dit gebied niet voor niets Val Dieu ( Gods-Dal ) wat een leuke afwisselende route met een drukke verkeersweg en dan niets dan stilte en prachtige panorama’s , alleen de klokken van de omliggende kerken hoor je nu en dan. een tip is inderdaad om Zondagochtend de streekmarkt in Aubel te bezoeken.Doen.

 • Joke spiertz

  Op 23 mei 2021 deze prachtige wandeling gelopen.
  De route beschrijving klopt als een bus.
  In Aubel halverwege de wandeling konden we heerlijk op een terras wat drinken.
  Ik vind kan ook deze wandeling aanraden.
  Groet Joke

 • Mark

  Wat een geweldig landschap! Steeds weer zijn er op deze wandeling prachtige uitzichten over het land van Herve, vooral mooi bij het uitzichtpunt Knuppelstock. Voor dit uitzichtpunt moeten enkele meters worden geklommen, maar het uitzicht compenseert de moeite.

 • Frank

  Wandeling sloeg wat tegen: veel te veel verharde en drukke wegen, op verschillende plaatsen zijn paadjes door weilanden en poortjes afgesloten of simpelweg verdwenen.

 • Monique

  In september 2023 deze wandeling gelopen. Prachtig! Mooie onverharde paadjes door het glooiende landschap. Geen enkel probleem met (zoals op 24/6/23 door Frank geschreven) afgesloten/verdwenen poortjes of paadjes door weilanden. In 1 weiland was de route wel ietsjes lager op de heuvel, maar dat was duidelijk aangegeven. Verder de GPS route in zijn geheel kunnen lopen. Echt, doen. Zó mooi.

Leave a Comment