Comments ( 3 )

 • M. Snijders

  De spoortunnel in Dahlem is in 2020 gerestaureerd en heropend

 • Ann en Paule

  Een echt wandelparadijs waar het nog stil is. Mooie vergezichten, bossen, draaihekjes, weiden, omgeploegde velden enz . De vijver achter het Chateau Cortils is een idyllisch plekje waar het vandaag heerlijk pauzeren was .
  We zijn benieuwd naar de onlangs uitgezette route 1397. Gaan we zeker doen !

 • Mark

  Geweldige wandeling in het land van Herve. In het eerste deel heel rustig met veel natuur en mooie uitzichten, dan door Dalhem met veel historie en over de oude spoorlijn terug naar de start.

  In punt 6 wordt het fietspad op de oude spoorlijn geasfalteerd tot aan de tunnel. Vandaag (zondag, eind mei 2023) was alleen een kleine graafmachine te zien, maar het kan zijn dat het pad door de week slechts slecht begaanbaar is tijdens de werkzaamheden.

Leave a Comment