Comments ( 3 )

  • Yolanda

    Verleden week op een mooie zonnige dag deze prachtige wandeling gelopen. Hij was zeer de moeite waard. Prachtige bossen en leuk stuk langs het Albertkanaal. Jammer dat daar niet meer boten varen! Je komt bijna niemand tegen. Helaas wederom geen horeca onderweg. Aan het begin/eindpunt is wel een gelegenheid op recreatiepark De Krieckaert.

  • Robert Blom

    Daags na een zware wandeling rondom Aubel en een nacht vol sneeuw het Belgische wandelweekend afsluiten vanuit Gellik. Gestart vanaf de parkeerplaats bij punt 3 zodat je eerst een mooi stuk langs het Albertkanaal richting Eigenbilzen loopt. Vervolgens de bossen van Lieteberg in. Erg fijne wandelpaden hier en bij het verlaten van het bos een klein stukje door Lanaken en dan opnieuw een mooi stuk langs het kanaal terug naar vertrek. Erg leuke en afwisselende wandeling met in de bossen de invallende dooi die zorgde dat overal de sneeuw weer naar beneden kwam en een heerlijk zonnetje gedurende de hele wandeling aan de lucht. Routebeschrijving prima in orde i.c.m. de kleuren op de paaltjes. Zo her en der zijn wel info-en wandelborden verdwenen, maar m.b.v. de paaltjes volg je de route vrij eenvoudig.

  • Birgit Vrosch

    Mooie route, routebeschrijving echter niet te volgen. Opmerking: volg na enige tijd voor 9 km de rode route? Niet kunnen vinden waar en wanneer je de routebeschrijving weer moest oppakken. De rode route dus maar volledig gevolgd, dat ging prima.

Leave a Comment