Comments ( 2 )

 • Astrid

  Om eerlijk te zijn vonden wij deze route minder spectaculair. Het mooiste stukje is toch wel bij de golfbaan van Herkenbosch waar je mooi “golvende”, heuvelachtig natuur tegen komt. Verder vele lange , brede paden. Maar dat is dan ook wel weer eens fijn wanneer je met meerdere personen bent. Dan kun je wat makkelijker bijkletsen en toch de anderhalve meter afstand bewaren ivm corona regels. Op het laatst nog een koffie en thee to go bij de sponsor van deze wandeling ….

 • Alice & Piet Hartog / WSC VJeO

  Jl. zondag 18-04-2021 hebben wij deze route gelopen en weliswaar niet de meest spectaculaire route van deze website, maar wij vonden het toch mooi dat rondom een groot industriegebied zo’n mooie natuur ligt.
  Het stukje bij de golfbaan is inderdaad het mooiste stukje, waar je dwars doorheen loopt.
  Al met al toch weer genoten van een mooie route en koffie to go bij de oetsjpanning.

  Hierbij een link naar enkele foto’s op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/media/set?vanity=wscvjeo&set=a.1351286668562083

Leave a Comment