Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag wederom in de regio Selfkant gelopen en route 308 en 320 aan elkaar geknoopt. Een mooi gebied met verschillende mooie paadjes en bossen met leuke vennen/visvijvers. De Roodebach blijft je volgen en gelukkig heeft het beekje nog genoeg water. Een mooi en rustig wandelgebied.

 • Huub Beckers Maastricht

  Sjef had mij nieuwsgierig gemaakt met zijn commentaar en derhalve gaan kijken, een mooie bosrijke omgeving en lekkere “stilteplaatsjes” om even op een bankje te genieten van deze leuke route

 • Astrid

  Weer z’n mooie wandeling van deze site! In de bossen rook je de typische geur van de herfst al in de lucht. Heerlijk… Verder diverse paddenstoelen gespot. Van grote tot hele kleine. De natuur blijft je verrassen met hele aparte soorten. Als een groot fan van paddenstoelen leek het af en toe wel een snoepwinkeltje in de bossen rond Tüddern. Inmiddels heb ik meer dan 500 verschillende soorten. Maar toch vandaag weer nieuwe ontdekt. De mooie doorkijkjes over de vennen en de fraaie zitplaatsen langs de oevers maakte deze leuke wandeling compleet!

 • L&L

  Heerlijk verkoelende wandeling door veelal bos, die we nu voor de 3de keer gelopen hebben. Wij zijn bij de Waldschänke gestart, en dan komt u vrijwel op het laatst bij punt 1 waar staat: “Met uw rug naar de Gasthof Der Grieche gaat
  u R. Negeer zijweg links”.
  Bedankjes zijn weer op z’n plaats, Jos.

Leave a Comment