Comments ( 6 )

 • Nicole Leistra

  Prachtige, afwisselende wandeling! Gisteren, 11.05.2019 gelopen. Het café aan het begin heet niet meer zo en ik vraag me af of het überhaupt nog in gebruik is. Er tegenover is ook een uithangbord van een café. Ook hiervan vraag ik me af of dit nog open is. Goed dat de straatnaam erbij stond anders was het lastiger.
  In La Richelette (op het einde) stond behoorlijk veel water. Bij het blauwe hek zijn wij teruggegaan want daar was het een echte beek geworden waar je niet langs kwam.

 • Hans Heidendal

  Wat een leuke wandeling vanuit dit authentieke dorpje Portier: een cafeetje, een schooltje, een kerkje… waar vind je dat nog? Regelmatig overviel me onderweg een Deja Vu momentje: het landschap lijkt wel een beetje op ons Limburgse heuvelland. Maar hier in het land van Herve is het toch veel weidser, zo stil, zo rustig. Geen agressieve, snotterende wielertoeristen, geen luidruchtig ronkende motorbendes. Zelfs de brutale honden (van punt 5) hielden zich koest. Je krijgt hier nog lucht. Een verademing…

  • Hans Heidendal

   PS: het waterpaadje vond ik geweldig!

 • Ann en Paule

  Gisteren weer deze route gelopen. Heerlijk. Lijkt wel alsof tijd stil staat in dit stille dorp en omgeving. Alle ingrediënten voor een prachtige en ook leuke wandeling zijn aanwezig: stijgen – dalen, bospaadjes, wandelpaden doorheen akkers, beken, draaihekjes, mooie vergezichten, het waterpaadje (!), en … rust !!

 • Jos en Anita

  Inderdaad een heerlijke , avontuurlijke wandeling . Prachtige stukken door het bos en natuurlijk het waterpaadje !

 • H.Houtappels

  Deze route is zeer afwisselend en heeft mooie vergezichten. Het kasteel in Bolland is appart maar jammerlijk in verval. De wandeling door de beek is apart en leuk. Deze route moet je doen bij helder weer maar niet te warm. Helaas nergens een terras wat bijna oveall in Wallonië zo is. Top route Jos

Leave a Comment