Comments ( 2 )

 • John

  Vandaag, (30/08/19 ochtend 28C) deze leuke makkelijke route gewandeld. (Brug over de Geulle was aan onderhoud toe, gesloten tot medio okt. 2019, omleiding volgen, over de autoweg-brug en rechtdoor aanhouden richten de Delle) Eerste gedeelte van de Delle is een leuk pad met hindernissen!, en verderop aan het eind van de Delle een leuk steil trappenpad!
  Was weer een heel leuke wandeling vandaag.
  JM

 • Timmermans

  Je merkt dat je aan de rand van de stad loopt. De Dellen heeft paden als in een stadspark en is duidelijk ook drukker dan de paden in het Heuvelland, alleen al door hondenuitlaters.
  Veel, wel mooi, bos in de route met helaas krakkemikkige/verrotte bankjes. Pas bij 5, de uitspanning de Nachtegaal, stond een stevige bank. Het stuk door Meersen langs de Aw Geul is zeker de moeite waard. Bij de Basiliek veel terrassen ( buiten coronatijd zoals nu) Daarentegen het stuk langs 600 m asfaltweg is weer jammer alleen om door het Meerssenerbroek te wandelen.
  Helaas was ook in het bos overal de snelweg te horen.
  De beschrijving was zoals gewend, uitstekend.

Leave a Comment