328. Saint-Remy

Comments ( 3 )

  • KB

    Gisterenavond (15/09) deze wandeling gedaan. Het is een heel mooie en afwisselende tocht. Let op: verschillende paden beginnen overwoekerd te geraken (misschien ziet het er in de winter anders uit). Ik heb een pad gemist, mogelijk daardoor. Maar dat maakt de route natuurlijk avontuurlijker en daar hou ik wel van. Aanrader.

  • Rene van der Valk

    Vandaag (16/06/20) deze fraaie wandeling gemaakt. Veel afwisseling van landschap en leuke bezienswaardigheden. Er is wel een horecagelegenheid maar die dient zich al na 2,5km aan. De hoogtemeters van deze wandeling zijn, volgens Strava, 291m. Flink klimmen en dalen dus en inderdaad een aanrader (maar dat zijn alle wandelingen van deze site…..)!!!

  • Tine

    Wellicht de wandeling met de meeste klaphekjes, heel afwisselende wandeling! Het donkere naaldbos onder punt 2 is niet meer donker want veel bomen zijn dood. En (banket)bakker op einde is zeker de moeite, zowel Waalse als Turkse spec.

Leave a Comment