Comments ( 2 )

  • Astrid

    We hebben weer een mooie wandeldag erop zitten. De route was nog tip top in orde. Mooiste stukken waren toch wel door t heidegebied en later langs de meanderende Rothenbach. Verrassend ook de hoogte verschillen in het landschap.
    En als toetje op de taart, een zeldzame paddenstoel ( Oranje oesterzwam)gevonden. Als fanatieke paddenstoel liefhebbers kan je dag dan niet meer stuk!!

  • Sjef Schmit

    Dit is een prachtige wandeling in een mooie gebied. Je loopt door de bossen, langs de afgrond van de Rothenbach, een smal paadje, hole paden, de heide met alle pracht. Kortom ik heb genoten van deze wandeling. Deze wandeling 6 jaar geleden ook al 2 keer gelopen, en nu dus weer. Het blijft genieten in deze omgeving. De beschrijving is weer actueel en op naar wandeling 327, om verder te genieten!!

Leave a Comment