336. Wahlwiller

Comments ( 2 )

  • Antonnette Snijders

    Deze route gelopen op zondagmiddag 30 mei 2021, stralend zonnig weer, 23 graden. In vergelijking met route nummer 209 vanaf het zelfde startpunt viel deze wandeling wat tegen. Reden: je moet twee keer de drukke rijksweg oversteken en het verkeersgeluid blijf je op delen van de route in de verte horen. Dus beter niet op zondagmiddag lopen, want ook op de route over de smalle paden reden af en toe groepjes motorrijders en zelfs af en toe een auto. .

  • Robert Blom

    Op zaterdag 7 januari met eindelijk weer eens prachtig droog/zonnig weer deze korte wandeling gelopen na eerst wandeling 353 en 315 al te hebben gewandeld. Korte, maar zeker niet minder mooie wandeling vanuit Wahlwiller naar Nijswiller, langs het veldje van de modelvliegclub en op de terugweg na een korte klim schitterend uitzicht op het beneden gelegen gebied. Ter afsluiting een lekkere uiensoep bij de sponsor van de wandeling, Gasterij A gen Kirk.

Leave a Comment