Comments ( 3 )

 • Hans Heidendal

  Leuke wandeling met (vooral) aan het begin bij het haventje veel ganzen en eendjes. De kade vlak langs de Maas is hier nu afgesloten ivm de heersende vogelgriep.

  • Hans H.

   NB Het bruggetje over de Berwinne (punt 10) is er niet meer. Waarschijnlijk weggespoeld door de overstromingen. Er zijn daar hele stukken uit de oevers geslagen. Om de stuw over de Maas te bereiken moet je dus een stuk over de drukke verkeersweg N602. (Het beste loop je voorzichtig links over het fietspad).

 • Arjan

  Opnieuw een leuke wandeling. Gestart bij hoeve de Muggenhof, dus niet doorgereden naar Visé. Wat betreft jullie vraag…” Dit bruggetje is tijdens de watersnoodramp d.d. 15-7- 2021 weggeslagen.. Laat even weten als er een nieuw bruggetje is geplaatst.” Bruggetje ligt er weer.

Leave a Comment