345. Valkenburg

Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    De zomertijd is begonnen vannacht, maar bij de start van deze wandeling om 09:00 uur was het slechts 3 graden! Te voet vanuit thuis naar de Wilhelminatoren en toen de route andersom gelopen om zo eens een andere kijk op de omgeving te krijgen. Het steile pad af langs de kabelbaan, richting de vijver in het Geulpark om vervolgens langs de Geul de 3-beeldjes te bereiken. Even een pittige klim om vervolgens te genieten van het uitzicht. Momenteel wordt er flink gesnoeid in het bos en heeft menig boom het loodje gelegd waardoor de wind ook vrij spel heeft. Als slotstuk nog de ‘beklimming’ van de Sibbergrubbe weer naar boven bij de toren. Lekker kunnen doorstappen en niet meer dan 10 personen tegengekomen. Aansluitend genieten van de 2e corona zondag op rij.

Leave a Comment