346. Echt – Slek

Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Deze wandeling vandaag gecombineerd met wandeling 423. Een mooi en verrassend gebied met afwisselend struinen langs de Pepinusbeek, door het Lackerbosch met veel groene varens, over en langs weilanden. Een bezoekje aan de abdij (openingstijden staan in omschrijving) is aan te bevelen. Kortom een heerlijke wandeling waarvan je kunt genieten.

 • Astrid

  Deze leuke wandeling vandaag gelopen met een heerlijk zonnetje. Een afwisselende wandeling met verharde en onverharde wegen, door hoog gras, velden, bos en op het laatst langs een abdij. De abdij was gesloten maar toch even geweest kijken bij de kloosterwinkel en achter door naar de bunkerkapel. Ook het monument, ter herinnering aan de vliegtuigen die neergestort zijn tijdens de Twee Wereldoorlog was indrukwekkend, met de grote propeller en de mooie versierde boom met gehaakte/gebreide bloemetjes. Zeker de moeite waard om even naar toe te lopen.
  Genieten 15 km lang!

 • Bart en Petra

  Vandaag deze erg leuke en gevarieerde wandeling gelopen. Als je van ontspannen wandelen houdt is dit zeker een aanrader. En wederom prima beschrijving.

Leave a Comment