348. Heijenrath

Comments ( 2 )

  • Jesse

    Vandaag deze prachtige route gelopen: mooi afwisselend landschap, een echte aanrader!

  • Henk Timmermans

    Een echt mooie route met mooie vergezichten, afwisselende paden en veel bankjes. Wij hebben die op het golfterrein gebruikt en gekeken hoe golfers hun bal in de richting van de vlag probeerden te slaan :-). Er zijn overigens meerdere mogelijkheden om te starten en de auto te parkeren. De enkele keer waar de route de asfaltweg volgt is er een apart voetpad. Als het geregend heeft heb je aan het eind van punt 4 wel goede schoenen nodig, het is daar dan drassig.
    Wij hebben alleen het laatste puntje ( naar 8) maar overgeslagen, Als je de Heijenratherweg op de terugweg, weer oversteekt zie je je auto al staan en om dan nog even heuvel op en af te gaan lopen vonden we wat minder aantrekkelijk.

Leave a Comment