Comments ( 6 )

 • Huub Beckers Maastricht

  In 2015 heb ik deze route al eens gelopen en nu weet ik weer waarom ik verknocht ben op deze omgeving. Zoveel afwisseling : veldwegen , spannende paadjes natuurlijk ook wat asfalt ( anders kom je nergens) gehuchtjes en prachtige vergezichten.Echt de moeite waard om eens een keertje te starten In Hombourg.

 • Ann en Paule

  Deze prachtige wandeltocht in het hart van ’t Land van Herve vandaag gelopen. Een juweeltje! Wat is het daar toch ontzettend mooi. Zelfs op een mistige herfstdag . Ook asfalt kon ons enthousiasme niet temperen.
  De routebeschrijving klopte helemaal. Top !!!

 • Bas Vijgen

  Heerlijke wandeling met prachtige vergezichten en zoals door Ann en Paule al vermeld, klopte de beschrijving volledig.
  Normaal klopt de afstand wel met mijn wandelapp (Endomondo), maar dit keer gaf hij 15,3km aan. Bij het pauzepunt (8km) zat ik al op 9,7km.

 • Mark

  Geweldig uitzicht, zeer gevarieerd, zeer rustig, geweldig landschap aan de Geul.
  Net als bij Bas Vijgen liet mijn horloge ook een iets langere afstand zien: 15,2 km.

 • Ann en Paule

  We liepen deze mooie route vandaag voor de 2de keer. De gedetailleerde routebeschrijving klopt helemaal alsook de 14.7 km. ( Bij punt 9 worstelden we ons door het lange smalle pad langs de akker met hoge grassen, mais, distels .☺)

 • Ronald en Carin

  Prachtig stukje ruig natuurgebied door het Geuldal! Mooie wandeling om de Voerstreek te ontdekken. Mooie herfstwandeling.

Leave a Comment