Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Met veel modder aan mijn schoenen en broek van wandeling 375 Dieteren, deze uitdagende wandeling in de middag gelopen. Ook nu blij dat ik goede waterdichte schonen me had laten adviseren bij Bob’s Adventure Store in Weert. Met laarzen was het wellicht nog beter gegaan, maar dat loopt niet lekker met zulke afstanden. Hier en daar door flinke plassen moeten lopen, maar de voeten bleven gelukkig droog. De paden door het Ijzerenbos zijn mooi en soms met wat hindernissen van omgevallen bomen. Kortom een heerlijk avontuurlijke wandeling.

  • Astrid

    Deze route vandaag gewandeld want het was weer een poosje geleden dat we in Susteren waren geweest. Het kronkelend paadje door het
    Ijzerenbos vonden wij het mooist. En als je dan ook nog een zeldzame paddenstoel/schimmel (Kwartetschorsschijfje) vind ….dan kan de dag niet meer stuk!
    P.s. Je loopt best wel wat stukken over een fietspad. Door de week is dat goed te doen maar in het weekend is het misschien wat drukker met fietsers waardoor het dan wat minder prettig lopen zal zijn.

Leave a Comment