Comments ( 2 )

  • Henk50

    Wat een prachtige route, wat een stilte! Weinig asfalt. Veel afwisseling in terrein in een lieflijk glooiend landschap. De route is al wat ouder, maar alle weggetjes zijn er nog. De oude spoorlijn is inmiddels geasfalteerd. Misschien gelijk wat aangepast? Het talud heb ik niet gevonden, wel 10m voor een hobbel een pad (met leuning) omhoog. Als je dat rechtdoor afloopt kom je ook op de geasfalteerde weg en daar L. Verder met punt 3. Men is overgegaan op knooppunten, dus veel genoemde markeringen zijn er niet meer. Maar de beschrijving klopt nog steeds. Het pad tussen 59 en 60 is inderdaad een uitdaging, in oktober met blote benen gaat dat niet lukken. Maar het is wel een prachtig uitdagend pad!

  • paul

    Eeen mooie route aangenaam lopen en afwisselend een aanrader! Ware het niet van het slecht onderhoud van de ‘eindsprint. De laatste twee kilometers, vanaf het oversteken van de N3 zijn ‘echt ‘ onbegaanbaar, met de best wil van de wereld, niet alleen overwoekerd met netels maar ook de overgang van wei naar wei zijn met moeite te nemen. Een doornhaag verhinderde ons door te lopen en terug te keren naar de drukke weg om zo een omweg te maken van 2 kilometer langs een heel drukke en onveilige weg.
    De bewoners sluiten hun eigendom met draad af en laten een 0.5 m over, met overhangende haag en netels, distels..etc
    juni 2024

Leave a Comment