371. Maastricht

Comments ( 3 )

 • John

  10/12/19 Mooi wandelroute vanaf Amby met mooie vergezichten naar Maastricht en Bemelen.
  OPPASSEN bij eind punt 5 (mooi uitzicht op Bemelen), waar je voorzichtig moet zijn. Bij regenachtig weer is deze steile afdaling lastig (snap niet dat daar geen trappen worden gemaakt -voor en na het hekje- door de betreffende organisatie(s) . Bij slechte omstandigheden en het niet willen/durven naar onder te lopen kan men het best vanaf het uitzichtpunt op Bemelen terug lopen tot aan het vorige hekje en een weg zoeken naar Bemelen en de route 371 dan volgen vanaf punt 6.
  Prettige wandeling
  John

 • Hans Bastiaansen

  Mooi wandelweer (bewolkt, en 19 graden) om deze mooie route te lopen. Bij het open terrein is het wel goed oppassen. (Had mij daar verlopen!) Men moet Links naar het einde van het open terrein lopen! En idd de helling op de Bemelerberg naar beneden is gevaarlijk!! Het bord met de waarschuwing staat er niet meer!!
  Mooi uitzicht op de groeve Curfs.

 • Hans en Rosa Bastiaansen

  Vandaag deze route voor de 2e keer gelopen.
  Samen met mijn vriendin Rosa .
  Ze vond het geweldig mooi.
  Jos bedankt, de route klopt helemaal!
  Groetjes Rosa en Hans.

Leave a Comment