373. Cadier en Keer

Comments ( 6 )

 • John

  Mooie wandeling rond Cadier en Keer, Rode route is op zijn plaats.
  Door het bos, landweggetjes, holle wegen. Met een woord fantastisch!
  De GPX route is niet geheel correct.

 • Guido

  Mooie, afwisselende route; absoluut een aanrader! Paar heuveltjes maar zeker niet zwaar. Gelopen op 31 januari en ondanks de vele regen was het niet heel modderig. Alleen het stuk tussen de Riesenberg en de bebouwde kom Cadier en Keer was echte pratschj.
  De nummering op de beschrijving komt niet helemaal overeen met de kaart. Op zich is dat geen probleem want de route is goed te volgen. Maar als je niet vanaf het beginpunt vertrekt is het een beetje verwarrend. Maar verder gewoon weer een top wandelroute!

 • Rob Wilders

  Leuke route met mooie vergezichten. In het begin krijg je gelijk een stukje geschiedenis mee. Alleen liepen wij punt 6 verkeerd, waardoor wij vervolgens een heel stuk omgelopen hebben.
  In het weiland onder 4. liepen 2 paarden, waarvan de ene gelijk op ons afkwam en zich rustig liet aaien. Nadat wij door het draaihekje het weiland verlieten, hebben wij hem beloond door een aantal plukken lang, vers gras te geven.

 • Robert Blom

  Op deze frisse, maar zonnige zaterdag een ‘rondje’ Keer met enkele hellingen en vooral veel vettigheid. Naast de mooie uitzichten onderweg ook de Lourdesgrot Missiehuis, Landgoed Heerderberg, bosgebied Riesenberg, Bundersberg en Antoniusbank terug naar Golfbaan Rijk van Margraten waar de “happy few” aan knikkeren was.
  Punt 6 is de route niet overeenkomstig de GPS. De route wandelt langs de (drukke) Rijksweg, terwijl de GPS links langs die weg gaat. Verder alles prima op orde!

 • harry

  wat een prachtige tocht door alweer (voor mij) nog onbekende stukjes Limburg.
  na een droge periode is het een wandeling over alle goed begaanbare paden.
  vanaf punt 2 duurt het wel een hele tijd voor je de eerste zitbank tegenkomt, maar in het droge gras is het ook prima zitten.
  bij de Riesenberg zie je de verse sporen van wilde zwijnen, die op dit tijdstip (10.00 uur) zich al weer schuil houden in de bossen.
  het printen van een wandeling is gelukkig al lang verleden tijd, want de de juffrouw van de gpx wijst je prima de weg.

 • Mark

  Prachtige wandeling rond Cadier en Keer met mooie uitzichten. Het gaat steeds weer omhoog en omlaag, maar de paar hoogtemeters zijn goed te doen. Bij punt 4 was het vandaag behoorlijk modderig na vele dagen regen – hoge schoenen kwamen goed van pas.
  De GPX-track wijkt af van de beschrijving bij punt 6. De GPX-track heeft het voordeel dat je niet over het fietspad langs de hoofdweg loopt. Sla linksaf bij het pleintje met een wegkruis en volg de Fommestraat naar rechts. Na het laatste huis zie je rechts het klaphek uit de beschrijving. Ga hier linksaf en volg nu weer de beschrijving (veldweg, rood).

Leave a Comment