373. Cadier en Keer

Comments ( 4 )

 • John

  Mooie wandeling rond Cadier en Keer, Rode route is op zijn plaats.
  Door het bos, landweggetjes, holle wegen. Met een woord fantastisch!
  De GPX route is niet geheel correct.

 • Guido

  Mooie, afwisselende route; absoluut een aanrader! Paar heuveltjes maar zeker niet zwaar. Gelopen op 31 januari en ondanks de vele regen was het niet heel modderig. Alleen het stuk tussen de Riesenberg en de bebouwde kom Cadier en Keer was echte pratschj.
  De nummering op de beschrijving komt niet helemaal overeen met de kaart. Op zich is dat geen probleem want de route is goed te volgen. Maar als je niet vanaf het beginpunt vertrekt is het een beetje verwarrend. Maar verder gewoon weer een top wandelroute!

 • Rob Wilders

  Leuke route met mooie vergezichten. In het begin krijg je gelijk een stukje geschiedenis mee. Alleen liepen wij punt 6 verkeerd, waardoor wij vervolgens een heel stuk omgelopen hebben.
  In het weiland onder 4. liepen 2 paarden, waarvan de ene gelijk op ons afkwam en zich rustig liet aaien. Nadat wij door het draaihekje het weiland verlieten, hebben wij hem beloond door een aantal plukken lang, vers gras te geven.

 • Robert Blom

  Op deze frisse, maar zonnige zaterdag een ‘rondje’ Keer met enkele hellingen en vooral veel vettigheid. Naast de mooie uitzichten onderweg ook de Lourdesgrot Missiehuis, Landgoed Heerderberg, bosgebied Riesenberg, Bundersberg en Antoniusbank terug naar Golfbaan Rijk van Margraten waar de “happy few” aan knikkeren was.
  Punt 6 is de route niet overeenkomstig de GPS. De route wandelt langs de (drukke) Rijksweg, terwijl de GPS links langs die weg gaat. Verder alles prima op orde!

Leave a Comment