Comments ( 3 )

 • Yolanda

  prachtige wandeling. vooral het natuurgebiedje bij 2. ik zou dat zeker niet overslaan!
  veel eikenbomen.

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 506 deze route gelopen. De wandeling begint al direct leuk met een rondje door het moerasgebied Groenwoud. De houten sculpturen zijn allemaal nieuw!!! Sla dit mooie stukje natuur met de houten beeld beslist niet over. Het is prachtig!! Daarna weer door de bossen langs de Swalm met mooie doorkijkjes. Een rondje door Swalmen zelf en dan weer de bossen in naar het kasteel Hillenradt en dan een mooi pad langs op het grensgebied met Duitsland weer terug naar het startpunt voor een lekker Lindenboom biertje op het terras.

 • Robert Blom

  Gisterochtend met de trein vanuit Valkenburg naar Swalmen en in goed gezelschap op pad voor deze erg mooie wandeling. Heel veel bos onderweg met leuke paadjes, af en toe zonnetje en heerlijke temperatuur. Kortom perfect wandelweer. De route overlapt een aantal maal het Pieterpad en LAW Maas-Niederrheinpad en komt langs het schittende Kasteel Hillenrath. Na afloop lekker lunchen in het knusse centrum van Swalmen en tevreden huiswaarts. Wandeling prima beschreven.

Leave a Comment