Comments ( 2 )

  • harry

    gewandeld op een regendag (7 nov 2019). ook dan is dit een onverwacht mooie wandeling door vooral natuurgebied de doort. (ivm autopech zijn we ondanks “gesloten” bij de juffrouw toch bijzonder warm en gastvrij ontvangen)

  • Sjef Schmit

    Na de hevige regenval van de afgelopen dagen was dit echt een moddergevecht. Sommige paden stonden compleet blank. Gelukkig had ik onlangs op advies van Bob’s Adventure Store in Weert nieuwe goede waterdichte schoenen gekocht, dus geen natte voeten. Het pad langs de Middelsgraaf is mooi en het natuurgebied de Doort is genieten. In de zomer is deze wandeling een plaatje. Het boerderijterras Juffrouw zonder Kop was gesloten maar ik kon er wel even een kijkje nemen. Ziet er gezellig uit. Daarna richting Susteren om wandeling 367 te lopen.

Leave a Comment