Comments ( 5 )

 • harry

  gewandeld op een regendag (7 nov 2019). ook dan is dit een onverwacht mooie wandeling door vooral natuurgebied de doort. (ivm autopech zijn we ondanks “gesloten” bij de juffrouw toch bijzonder warm en gastvrij ontvangen)

 • Sjef Schmit

  Na de hevige regenval van de afgelopen dagen was dit echt een moddergevecht. Sommige paden stonden compleet blank. Gelukkig had ik onlangs op advies van Bob’s Adventure Store in Weert nieuwe goede waterdichte schoenen gekocht, dus geen natte voeten. Het pad langs de Middelsgraaf is mooi en het natuurgebied de Doort is genieten. In de zomer is deze wandeling een plaatje. Het boerderijterras Juffrouw zonder Kop was gesloten maar ik kon er wel even een kijkje nemen. Ziet er gezellig uit. Daarna richting Susteren om wandeling 367 te lopen.

 • Frank

  Mooie wandeling op 30/7/20.
  Misschien even melden op de site: Het pad links langs de opgedroogde Middelsgraaf vanaf de spoorweg was moeilijk te volgen. Je moest je als het ware een weg hakken doorheen de brandnetels, bramen en distels. Een machete was welkom 😉

 • Frans

  Toffe wandeling 13/12/20
  Het linkse pad na het stenen huisje moest je negeren maar was niet zichtbaar Daar goed opletten en aan paal 20 nr 97 naar links dat is wel het eerstje wegje daar mag je wel in

 • Els Korsten

  mooie wandeling. Jammer dat we niet langs de heuvel kwamen waar de juffrouw zonder kop woonde en nog spookt!? Zelfs een aantal boomkikkers kunnen spotten. In het voorjaar in het bos achter het huisje bosanemonen en wat later veel daslook en aronskelken.

Leave a Comment