Comments ( 3 )

 • Wendy Beeren

  We hebben de wandeling op 30 september gelopen en vonden het erg de moeite waard.
  Helaas hebben we ons op punt 6 een beetje verlopen en toen hebben we uiteindelijk de alternatieve route maar genomen.

 • Alice & Piet Hartog - WSC VJeO

  Wij hebben vandaag deze route gelopen, daar wij in deze corona tijd ook eens naar een andere regio wilden. De storm van 11 en 12 maart had ook hier flink huis gehouden en de “toegangsweg” was zelfs afgesloten.
  Wij hadden nog een routebeschrijving van het moment dat deze route op de website is geplaatst, maar de route is inmiddels iets aangepast, graspaden langs beken bestaan niet meer, dus moesten wij even goed opletten als wij wel de nieuwe GPS route gebruikten.
  Wij hebben één keer fout gelopen maar dat lag ook aan onszelf, door niet goed te lezen.

  Een leuke en mooi afwisselende route richting Duitsland, waarin je eerst onderlangs een bos en later hoger door het bos loopt bij het plaatsje Schalbruch.
  Bij punt 6 is het inderdaad even zoeken naar het juiste paadje, maar met GPS erbij kom je er wel. In de zomer zal het hier opletten zijn als de bramenstruiken gegroeid zijn.

  Wederom een mooie wandelochtend beleefd!

  Hier ook een link naar onza Facebook pagina, met daarop enkele foto’s: https://www.facebook.com/media/set?vanity=wscvjeo&set=a.1326547311036019

 • Ank en Wim Amersfoort

  Vandaag deze mooie wandeling (onze tweede bij Susteren) gedaan. Vooral het IJzerenbosch geweldig, waar we door een kakofonie van vogelgezang werden verwelkomd, een walhalla voor de gevleugelde vrienden en vogelaars. Bij punt 2 even een wat saai stuk , maar met voldoende gesprekstof prima te doen. Mooie akkers en leuke bospaden, Vooral punt 6 met de smalle slingerpaadjes vonden we erg leuk;. Diverse mooie doorkijkjes .en voldoende banken . Opvallend dat de hele route talloze vogels te horen waren.

Leave a Comment