Comments ( 3 )

 • Astrid

  Deze leuke herfstwandeling stond vandaag op ons programma. Onderweg genoten van mooie vergezichten en van de natuur in herfst sfeer. Herfstasters, kattestaart, dahlia’s, zinnia’s, walnoten,hazelnoten, mooie grassen allemaal te zien onderweg. Ook werden er op verschillende plaatsen pompoenen voor de verkoop aangeboden.
  Op onze favoriete plek, aan de roer bij de “ligbank” onze lunch genuttigd. Ondertussen vloog er een Ijsvogeltje vlak over t water. Heerlijk dag gehad!!

 • M&M&A

  Wij liepen de route op een zonnige dag in oktober. Prachtig! Perfect beschreven. We komen zeker nog eens terug in een ander jaargetijde. Een dag met een gouden randje.

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 362 deze lange wandeling gelopen. Er zijn lange stukken bij maar het Roerdal is zo mooi en rustgevend. Mooie veldwegen en het laatste stuk langs de Roer is prachtig. De oevers van deze rivier met name in de bochten is imposant om te zien. Ik heb weer genoten van een lange wandeldag met 26km in de benen.

Leave a Comment