Comments ( 3 )

 • M&M&A

  Mooie, afwisselende route. Kasteel, prachtige oude bossen, velden, oevers Swalm. Kortom doen!
  Het stukje naar de kleine huisjes hebben we dit keer overgeslagen.

 • Sjef Schmit

  Een schitterende wandeling in een prachtig gebied. Hou je van een flinke mooie wandeling dan is dit een echte aanrader. Mooie paden door het bos met hoge bomen, dan lekker even uitwaaien over een veldweg langs de akkers en het laatste stuk door het bos langs de Swalm. Vooral dat laatste stuk langs de Swalm is schitterend. Kortom, wij hebben genoten van deze mooie wandeling. De route beschrijving hier en daar aangepast, zodat je niet meer verkeerd kunt lopen.

 • J.Smit

  Mooie route langs de Swalm. Gisteren stond de Swalm erg veel buiten zijn oevers. Goeie waterdichte schoenen waren mijn redding om geen natte voeten te krijgen. Op sommige plekken kon je er niet omheen. Een prachtige route. Genoten van de natuur en de Swalm. Op het eind nabij de papierfabriek een waanzinnige sprookjestuin. Het laatste stukje over een voetpad bijna op het eind is een zwaan langs dat beekje wat niet zo aardig is. Ik he er voor gekozen om de weg een stukje aan te houden en verderop tussen de huizen weer richting het voetpad te gaan.

Leave a Comment