390. Maria Hoop

Comments ( 3 )

 • Astrid

  Er is de afgelopen tijd veel regen gevallen waardoor vele paden veranderd waren in modderpoelen. En voor mensen die wat slechter te been zijn, is deze wandeling (momenteel) een uitdaging. Meerdere omgevallen bomen lagen dwars over de paden. Maar al met al een aardige wandeling.

 • Angelique

  De paden waren nu goed begaanbaar. Er liggen inderdaad wel her en der omgevallen bomen over de paden. Hier kun je wel makkelijk overheen klimmen of langsaf lopen.
  Bijzondere wandeling tegen het grensgebied met Duitsland. Erg rustig gebied met veel mooie bossen!

 • Tonnie Timmermans

  Prachtige wandeling, helaas waren de meeste bospaden veranderd in modderpoelen en er stonden over de hele breedte waterplassen. Bij punt 3 van de route geen wegkruis, zitbank of slagboom tegengekomen, daarom de smalle asfaltweg vervolgd, voorrangsweg overgestoken, waarna ik bij punt 4 de route kon vervolgen.

Leave a Comment