392. Aachenerwald

Comments ( 6 )

 • Chris

  Een hele leuke wandeling. Zeer geschikt bij warm weer. De wandeling loopt grotendeels door het bos. Een aanrader.

 • harry

  evenals chris deze tocht gemaakt. prima bij warm weer , maar niet bij zeer warm weer zoals vandaag (30 plus!!)….best wel puffen, maar de moeite waard….bij punt 4 even je fantasie gebruiken bij het zoeken en vinden van de juiste paden.

 • yvonne

  Inderdaad een super mooie wandeling, een hele goeie omschrijving complimenten daarvoor. Hij staat wat ons betreft in de top 5. Aanrader!

 • Jo

  Helemaal top en sluit me aan bij voorgaande ‘sprekers’, weer een van de mooi routes van ‘wandelgidszuidlimburg.nl’. Heldere omschrijvingen van de routes met vermelding van leuke weetjes die je onderweg tegen komt!

 • Stefan en Ank

  Heerlijk rondje door het bos. Perfect te doen bij warm weer. Genoeg bankjes onderweg en een grote parkeerplaats bij het startpunt.

 • Martin De la Roij

  Een zeer mooie wandeling alleen is in het begin na de eerste hut een en ander veranderd, het beste is dat vanaf dat punt blauw 2 gevolgd wordt tot aan het kruispunt bij het Waldhaus, daar het normale pad niet meer bestaat voor wandelaars (is nu mountainbike pad) verder zijn nog kleinere weiziging maar die zijn zonder problemen te overbruggen.

Leave a Comment