Comments ( 3 )

 • Wil

  Op vrijdag 20 maart deze route gewandeld via GPX. Mooie rustige route door bos en velden. Een klein gedeelte gaat door het veld, wat nu goed te doen is maar waar in de zomer het gras hoog zal staan. Je kunt daar het gedeelte van de route ook via de weg volgen, daarmee omzeil je het hoge gras. Prima beschrijving ook.

 • Sjef Schmit

  Vanmiddag deze wandeling gelopen. In de morgen eerst wandeling 779 met hetzelfde startadres. Een mooi gebied zeker door het Ijzerenbos. Het stukje bij punt 3 en 4 kan inderdaad in de zomer lastig zijn door het hoge gras. Het ging vandaag nog maar net. Op deze mooie zonnige dag was dit weer een prachtige wandeldag met totaal ruim 24 km in de benen.

 • Robert Blom

  Met de trein vanuit Valkenburg, via Heerlen naar Susteren en vanaf de spoorwegovergang de route ‘oppikken’. Eerst een mooi stuk door het bos en aansluitend via veldwegen en graspaden naar de beide Duitse plaatjes op deze route met aardig grote huizen. Op de terugweg een heel ander stuk aan de rand van Nieuwstad met een mooi gras-pad langs het water alvorens je de kern Susteren bereikt. Bij de sponsor van de wandeling de tip opgepakt en gekozen voor de cappuccino Graasboer met een overheerlijke stuk zelfgebakken vlaai. Top wandeling en aansluitend weer snel en makkelijk met het OV huiswaarts.
  De route is nog goed te lopen, maar her en der zijn hekken en bankjes verdwenen/verplaatst.

Leave a Comment