Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Deze rustige route laat heel wat moois zien van de omgeving en van Elsloo zelf. Langs de “Hemelbeek” hoor je alleen het water kabbelen. Even hoor je de trein langs zoeven en dan is het weer stil en hoor je alleen je voetstappen.

 • L&L

  Heerlijke schaduwrijke wandeling, die vrijwel vlak is. Alleen de trappenpaden vergen wat klimwerk. Verder veel bos, en kabelende beekjes. Lekker rustig!
  7,5 op 10!

 • harry

  vandaag (2 augustus 2020) (25 graden) gaan we voor deze schaduwrijke wandeling.
  zonder de trappen (vooral omhoog) is dit een echte topper voor een zomerse dag.

 • M

  Geweldige route waarin je vanalles tegenkomt, zoals ezels, trappen in bossen, vlonders in bevergebied en veel waterpartijen. Als afsluiter groeten van de pittoreske dorpskern van Elsloo en een lunch bij kasteel Elsloo. Top!!!

Leave a Comment