Comments ( 5 )

 • rudi sannen

  18/4/2019

  heel mooie wandeling. maar 2e gedeelte is wel heel pittig.
  op beschrijving staat hoogteverschil 181 m maar ik had over de hele wandeling wel 490hm

  • jos

   Hoogteverschil is het verschil tussen het laagste en het hoogste punt, dus niet de totale hoogtemeters

 • Annelies Hendrix

  In het dal van de Vesdre is enige tijd geleden de rivier de Vesdre helemaal buiten de oevers getreden…. het dal is compleet overspoelt, huizen volgelopen, sommige totaal verwoest, maar ook bruggen weg geslagene en wegen onbegaanbaar geworden.

  Ik was het een beetje vergeten, tot dat ik vandaag, 26-10-2021 er was om te gaan wandelen…. mijn advies….GA DEZE ROUTE NIET LOPEN!! Bruggen zijn dicht omdat ze onbegaanbaar zijn geworden! Tot op de dag van vandaag is overal puin te zien, huizen dichtgetimmerd. We kwamen niet bij het startpunt uit…we zouden bij Café Fassotte starten, simpelweg omdat we niet over de Vesdre kwamen. Gelet op de ravage leek het ons beter om ook niet meer verder te kijken om ergens te starten, want, wie weet of een volgende brug wel begaanbaar is en of de wegen wel nog intact zijn? We zijn terug gereden en hebben een andere wandeling gelopen…. wel jammer, want het leek ons een prachtige wandeling…..

  • Sylvia

   We hebben de route op 31 oktober 2021 gelopen vanuit Fleron. Als je in Trooz niet de grote weg over steekt kan het best wel. Blijft wel een pittige route. Blij dat we hem gelopen hebben.

 • Hans Heidendal

  Zeer gevarieerde en mooie wandeling die al langer op mijn verlanglijstje stond. Dinsdag 12 juli 2022 deze route gelopen en heb er zeker geen spijt van! Vooral het tweede gedeelte vond ik geweldig. Vertrokken vanuit Trooz bieden de verlaten en verwoeste huizen langs de boorden van de Vesdre helaas nog steeds een trieste aanblik, maar je ziet ook dat er overal hard wordt gewerkt aan de wederopbouw. Wat mij betreft behoort deze wandeling met stip binnen de top 10!

Leave a Comment