Comments ( 3 )

  • Alards

    Vandaag deze wandeling gelopen met een stralend zonnetje. Verrassend mooie route van begin tot het eind. Eerst een heel stuk langs de Maas en daarna over veldwegen langs prachtige hoeves. Wij hebben genoten.

  • Robert Blom

    Zondagochtend 26 juli al vroeg op pad en stipt 10:00 uur op het terras van de sponsor (erg leuke plek met zeer gastvrije bediening!) voor koffie met vlaai alvorens deze wandeling te starten. Vanuit Asselt wandel je allereerst een groot stuk langs de Maas (die je door de begroeiing helaas vrijwel niet ziet). Na punt 3 volgt een erg mooi en volledig rustig stuk over smalle paadjes richting Dode Maas. Bij aankomst in de buurtschap Rijkel eerst een erg kleine leuk kapel bezocht. Helaas was het nog te vroeg om de lunchroom en Groenhof te bezoeken, want beide waren nog gesloten. Via het Swalmdal vervolgens terug naar Asselt voor een lunch bij de sponsor. Mooie wandeling, prima weersomstandigheden en goed beschreven.

  • Wendy Beeren

    Op 2 mei deze route gelopen. Toen we rond half 2 vertrokken, leek het erop alsof we flink nat zouden worden maar dit bleek niet het geval. We hebben zelfs af en toe mogen genieten van de zon. De route zelf stond goed beschreven en de combinatie water en groen vonden wij erg de moeite waard.

Leave a Comment