Comments ( 6 )

 • Alards

  Vandaag deze wandeling gelopen met een stralend zonnetje. Verrassend mooie route van begin tot het eind. Eerst een heel stuk langs de Maas en daarna over veldwegen langs prachtige hoeves. Wij hebben genoten.

 • Robert Blom

  Zondagochtend 26 juli al vroeg op pad en stipt 10:00 uur op het terras van de sponsor (erg leuke plek met zeer gastvrije bediening!) voor koffie met vlaai alvorens deze wandeling te starten. Vanuit Asselt wandel je allereerst een groot stuk langs de Maas (die je door de begroeiing helaas vrijwel niet ziet). Na punt 3 volgt een erg mooi en volledig rustig stuk over smalle paadjes richting Dode Maas. Bij aankomst in de buurtschap Rijkel eerst een erg kleine leuk kapel bezocht. Helaas was het nog te vroeg om de lunchroom en Groenhof te bezoeken, want beide waren nog gesloten. Via het Swalmdal vervolgens terug naar Asselt voor een lunch bij de sponsor. Mooie wandeling, prima weersomstandigheden en goed beschreven.

 • Wendy Beeren

  Op 2 mei deze route gelopen. Toen we rond half 2 vertrokken, leek het erop alsof we flink nat zouden worden maar dit bleek niet het geval. We hebben zelfs af en toe mogen genieten van de zon. De route zelf stond goed beschreven en de combinatie water en groen vonden wij erg de moeite waard.

 • Nico Sniekers

  Goedemiddag op 27 juni deze mooie afwisselende route gelopen

 • Margriet

  Vanmiddag deze route gelopen . Eerste gedeelte langs de Maas, waar je helaas weinig van ziet. Daarna volop genoten van deze route. Zeker aangaan bij de Historisch Groenhof een lust voor je ogen.
  Daarna naar lunchroom Bakkes-Höfke waar je nog van de echte Limburgse vlaai in een prachtige tuin kunt genieten!!

 • Wiel en Mariet Portz

  Helaas, deze wandeling is niet te vergelijken met die in het Heuvelland. Verder erg weinig Maas en Swalm gezien. Het terras bezoek na afloop heeft echter veel goed gemaakt.
  Gelopen op vrijdag 19 mei 2023

Leave a Comment