Comments ( 3 )

  • Robert Blom

    Vandaag in de ochtend op pad vanuit Baexem en de auto kunnen parkeren op de ruime parkeerplaats tegenover De Oude Smidse. Na een korte aanlooproute duikt de wandeling het Exatenbos in en dit was met de al flink brandende zon geen overbodige luxe. Route gaat veelal via wkp dus je hebt sowieso altijd iets om naar uit te kijken. Onderweg diverse mooie beuken en eikenlanen en goed bewandelbare paden. Nog even onder het spoor door en dan langs het natuurgebied Langven. Aansluitend de nauwe doorgang die genegeerd dient te worden toch ingelopen om de imposante stenen uilentoren te bezichtigen die notabene door een professor uit Eijsden is laten bouwen. Zeker de moeite van het bezoeken waard. Via een mooie slotroute gaat het dan weer terug naar de start in Baexem. Erg leuke wandeling en route prima in orde.

  • Frank

    Mooie wandeling, niet teveel modder. Altijd leuk, die stiltegebieden. Kers op de taart waren de twee reetjes die ons pad kruisten.

  • Margriet

    Leuke route, mooie herinneringen aan Beylshof, waar ik als kind veel kwam. Weer genoten van deze wandeling!

Leave a Comment