Comments ( 5 )

 • Robert Blom

  Vandaag in de ochtend op pad vanuit Baexem en de auto kunnen parkeren op de ruime parkeerplaats tegenover De Oude Smidse. Na een korte aanlooproute duikt de wandeling het Exatenbos in en dit was met de al flink brandende zon geen overbodige luxe. Route gaat veelal via wkp dus je hebt sowieso altijd iets om naar uit te kijken. Onderweg diverse mooie beuken en eikenlanen en goed bewandelbare paden. Nog even onder het spoor door en dan langs het natuurgebied Langven. Aansluitend de nauwe doorgang die genegeerd dient te worden toch ingelopen om de imposante stenen uilentoren te bezichtigen die notabene door een professor uit Eijsden is laten bouwen. Zeker de moeite van het bezoeken waard. Via een mooie slotroute gaat het dan weer terug naar de start in Baexem. Erg leuke wandeling en route prima in orde.

 • Frank

  Mooie wandeling, niet teveel modder. Altijd leuk, die stiltegebieden. Kers op de taart waren de twee reetjes die ons pad kruisten.

 • Margriet

  Leuke route, mooie herinneringen aan Beylshof, waar ik als kind veel kwam. Weer genoten van deze wandeling!

 • Sjef Schmit

  Gestart met deze wandeling vandaag. De horeca bij het startadres is dicht en staat te koop. Verder een heerlijke wandeling door de bossen van Exaten, Sterrebos en Langvan met een deken van herfst eikenbladeren. Prachtig gebieden met veel variatie en mooie beuken- en eikenlanen. Kortom een heerlijk herfstwandeling. Hierna naar Grathem gereden voor wandeling 397

 • Ton en Annelies uit Weert

  Vandaag op 19 mei 2024 deze route gelopen. Prachtige route door mooie oude bossen. Ook de uilentoren bezocht. Route prima in orde, geen afwijkingen. Top. De koffie met vlaai bij de statie in Baexem smaakten heerlijk. Ga zo door. De wielewaal wel gehoord maar niet gezien.

Leave a Comment