Comments ( 3 )

 • Astrid

  Een wat langere route gelopen vandaag maar wel de moeite waard. Al hoewel ik tussen punt 7 en 8 en 1 het mooiste vond. Mijn eerste Morielje ( paddenstoel) gevonden. En niet zomaar in de natuur, maar in de boomschors die rondom het kappeltje lag ( bij punt 7). Eenmaal gezien, zie ik ze later nog meer staan, ook nog in Beeselse Broek. Een mooi stukje natuurgebied.
  Ook nog 2 weg springende hertjes gezien. Mijn dag was weer compleet!!

 • Jan

  Vlakke route met een steile helling.Zuid-Limburg is meer geschikt voor ons. Verder hebben wij een leuke dag gehad.

 • Hans Heidendal

  Toegegeven, Beesel is een leuk dorpje maar deze wandeling kon mij toch niet zo bekoren. Teveel open veldwegen, asfalt en bedrijfsterreinen. Het gedeelte door het bos vond ik wel mooi. En ook ik zag daar een hertje. Dat maakte mijn dag meteen weer goed!

Leave a Comment