Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    In de ochtend deze wandeling gelopen en vanmiddag 401. Een mooi stukje langs de Maas, dan een verrassend graspad langs een klein beekje, daarna de bossen in en dan een mooie lange weg terug naar Kessel. Een heerlijke wandeling waar van alles inzit en waarvan je kan genieten. Alle 2 wandelingen bij elkaar, was weer een flinke trip.

  • Astrid

    Herfst een prachtig tijd. Heerlijk om nu in de natuur te zijn. Bladeren die mooi van kleur veranderen. Paddenstoelen die extra hun best doen om nu in allerlei kleuren, modellen en grote te voorschijn te komen. (Zie ook op deze site onder button HOME , kopje paddenstoelen. Velen zullen jullie herkennen!)
    Ook bij deze wandeling met afwisselende veldwegen langs akkers en leuke paden door bossen kwam je van alles tegen!

Leave a Comment