Comments ( 5 )

 • Saskia Evers

  Prachtige wandeling met mooie vergezichten. Met het hete weer voldoende beschutting. Afwisselende wandeling, goede duidelijke beschrijving. Zeker de moeite waard!!

 • Robert Blom

  Op zaterdagochtend 1 augustus met een goede vriend deze wandeling gelopen met temperaturen al snel oplopend richting de 30 graden. Gestart met koffie en apfelstrudel bij de plaatselijk bakker in Vaals en dan van start. Direct na het overtreden van de Duitse grens is het flink klimmen richting op de Vaalserberg om uiteindelijk het drielandenpunt te bereiken. Hier aangekomen tijd om even te rusten en dan via het bos weer bergafwaarts om vervolgens in België (Gemmenich) te komen. Vanaf hier gaat het via draaihekjes en weilanden en geweldig mooie uitzichten in de buurtschap Wolfshaag weer terug naar Vaals alwaar we bij de sponsor hebben genoten van huisgemaakte aardappelsalade en Deutsche wurst. Ondanks de hitte en erg leuke wandeling en dag gehad!

 • Yannick

  Op 2 januari 2021 deze wandeling gelopen, met een temperatuur van 1 °C en gevoelstemperatuur van -2 °C. Erg mooie en uitdagende wandeling (258 hoogtemeters), 2 uur en 40 minuten wandeltijd. Let op, wandelschoenen in deze periode van het jaar vereist. Een deel van de route was zeer modderig en op veel plekken glad. In de zomer zal dit waarschijnlijk heel erg meevallen.

 • willem prumpeler

  Op 19 maart 2022 deze wandeling gelopen via gpx coördinaten, alle punten goed doorgekomen zonder problemen.
  Wandeling zoals de rest al aangeeft de moeite waard met mooie vergezichten.
  Er zijn nog enkele bospaden waar er nog bomen en takken over de paden liggen als gevolg van de stormen afgelopen maanden, voor de iets oudere lopers misschien even iets om rekening mee te houden.
  In ieder geval een super wandeling gehad:)

 • Sjoerd

  Top route en duidelijke omschrijving. Wij gingen begin januari na vele natte neerslag waardoor veel plekke glad en modderig waren. Dit is wel iets om in gedachte te nemen.

Leave a Comment